
Nivells de ferro Baixos
Quan les persones tenen suficient ferro en el cos, sang vermell conté menys oxigen que és normal. Les cel·les també ser pàl·lid i més petit que hauria de ser. Atès que aquestes cèl·lules no poden portar prou oxigen als músculs i òrgans, la persona se sent crònicament cansat. El ferro és necessari per a la producció d'hemoglobina, que augmenta ferro augmenta el consum de nivells d'hemoglobina. Això augmenta la quantitat d'oxigen en els glòbuls vermells.
Necessitats diàries
Nens i homes adults necessiten 10 mg de ferro per dia, mentre que adolescents 12 mg per cada dia, adolescents i dones adultes necessita 18 mg de ferro per dia, mentre que les dones embarassades necessita 30 mg / dia.
Carn
El cos absorbeix el ferro en carns més eficient que altres aliments. Per al tractament d'anèmia, el seu metge pot aconsellar que mengen més carn, carn vermell en particular. Més de 2 mg de ferro per ració, inclou de carn vedella i carn picada, xai, fetge de vedella, fetge de pollastre, carn de fosc Turquia, cloïsses, ostres i gambetes. Carn de porc, pollastre i peix també són bones opcions.
Productes agrícoles, cereals i llegums
Altres bones fonts de ferro segons la llista són carxofes, ordi, mongetes, cigrons, llenties, fulles de remolatxa de formatge de soja, patates amb pells i llavors de carbassa, figues, préssecs. També pot aconseguir una mica de ferro dels cereals fortificats ferro, però tingueu en compte que el cos absorbeix només 4 al 10 per cent del ferro que apareix en el paquet de cereals. També es va suggerir a menjar verdures de fulla verda, suc, les prunes panses i fruits secs com albercocs, prunes i panses.
Per coure i cuinar
L'addició de productes de pastisseria de cereals rics en ferro és una forma natural per augmentar la ingesta d'aquest mineral i ajudar a augmentar els nivells d'hemoglobina. A més, cuinar aliments àcids com la salsa d'espaguetis base de tomàquet.
Vitamina C
Vitamina C, ajuda al cos a absorbir el ferro, menjar aliments que contenen vitamina C i els aliments rics en ferro, en el mateix menjar. Cítrics com la taronja, pomelos i mandarines són font òptima d'aquesta vitamina i altres fruites i verdures, colors són bones fonts. Fresques i congelades de fruites i verdures contenen generalment més vitamina C que conserves.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada