
Per què anar gris?
L'herència és la causa principal. Procés va de encaniment pot començar tan aviat com els anys 30 i es produeix més amb ells caucàsiques davant d'ells asiàtics o africans. Això causa real no és exactament clar per als científics. No obstant això, és especula que el bloqueig de la melanina, el pigment o el cabell de colors, en les cèl·lules del cabell pot ser causada per l'estrès ambiental, així com les tensions internes de l'envelliment.
Com aturar el gris
Mentre que el gris és en gran mesura una qüestió d'herència, existeixen molts remeis populars per retardar l'inevitable. D'acord amb la cuina sense greix, menjar aliments rics en proteïnes, ferro, vitamina A, vitamina B i iode pot aturar el pèl pren una coloració gris. També es va suggerir a beure llet agra 2 culleradetes de llevat i germen de blat i 1 culleradeta per menjar. Gingebre ratllat amb mel cada dia.
Cabell gris saludable
Es recomana regulars tractaments de condicionament profund per al cabell gris perquè és més seca del cabell que encara conserva el color.
Xampús
Xampús, productes sense productes químics i perfums poden produir menys escuma que altres, però xampús naturals no són assecat tant cabell igual xampús tradicionals. Casa, també es recomana xampús com: 1 cullerada. bicarbonat de sodi diluït en una tassa d'aigua i el suc de llimona s'afegeix 1 tassa d'aigua. O per un xampú sec, provi maicena ruixat en el cabell durant uns minuts abans de ser raspallat.
Condicionadors d'aire
També recomanem fer seves pròpies condicions de recuperar la humitat al gris de pèl. Seves fórmules inclouen: 1 o 2 cullerades. maionesa orgànic amb 1 culleradeta de suc de llimona al teu cabell durant 20 minuts abans de rentat, puré d'alvocat s'atura durant 20 minuts i esbandida cabell amb llet de coco.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada