El peix és la seva principal font de dues clau àcids grassos omega 3, Eicosapentaenoic (EPA) i àcid Docosahexaenoic (DHA). Aquestes són les principals fàrmacs antiinflamatoris. EPA i DHA són pilars essencials de prostaglandines antiinflamatòries cos (per exemple, prostaglandina E1) i citocines proinflamatòries del cos i de la Cox-2 (Il, IL-6 i TNFa). A més, àcids grassos omega-3 bloquejar l'activitat d'un enzim que es descompon el cartílag articular. Salmó, truita, sardines, verat i tonyina són una bona font d'aquests àcids grassos.
Curcumina és l'ingredient actiu en espècia cúrcuma de l'Índia. En les últimes dècades centenars d'estudis de petita escala han demostrat científicament que el poble de l'Índia ha conegut durant segles; Curcumina té la capacitat d'aturar o prevenir alguns tipus de càncer, aturar la inflamació, millorar la salut cardiovascular, prevenir caigudes i matar o inhibir els efectes tòxics de certs microbis, incloent-hi fongs i paràsits perillós.
Curcumina és una font natural dels inhibidors de la ciclooxigenasa-2 (COX-2), que es pot obtenir artificialment mitjançant medicaments com Celebrex i Vioxx. Persones prenent inhibidors de la COX-2 com estadísticament menys propenses a desenvolupar càncer que aquells que no ho fan.
GLA és un àcid gras Omega-6. No obstant això, té propietats antiinflamatòries, augmentant la producció de l'antiinflamatori prostaglandina E1. Oli d'enotera proporciona una excel lent font de GLA. Pres internament, el cos es converteix en prostaglandines GLA. Aquestes hormones i compostos ajuden a regular diferents funcions corporals, controlar la inflamació en alguns casos. Les propietats antiinflamatòries d'oli d'enotera ajudar a persones que pateixen de mals de cap i les rampes o molèsties dos junts.
Serrapeptase és un enzim proteolític que es troba naturalment en l'intestí del cucs de seda. És àmpliament utilitzat com un agent anti-inflamatori. Estudis clínics han demostrat que serrapeptase indueix fibrinolític, antiinflamatori i anti-endèmic (evita la retenció de líquids i inflor) activitat en diversos teixits i els seus efectes antiinflamatoris són superiors als altres enzims proteolítica.
Bromelina és un enzim proteolític planta derivat. Això s'extreu de la carn i la tija de la planta de pinya. És més notable per la seva eficàcia en reduir la inflamació i la inflor disminució. Com un enzim antiinflamatori natural, bromelina té molts usos. La acientes amb l'artritis pot reduir la inflamació que causa dolor en les articulacions prenent bromelina. Bromelina és també útil per al dolor, entumiment, formigueig, dolor i pèrdua de motor i sensorial funció resultant dits síndrome del túnel carpià (CTS).
Però ho és més conegut pel seu efecte antidepressiu, herba de Sant Joan també ha demostrat que té propietats antiinflamatòries. Hypericin, un dels components d'herba de la de Sant Joan, inhibir NF-kB, que activa proinflamatòries gens va ser trobat en un experiment en el laboratori, investigadors de la Universitat de Friburgo, Alemanya.
L'escola de salut pública, la Universitat de Califòrnia, Los Angeles, investigadors de la Case Western Reserve University a Cleveland, va informar recentment que els polifenols antioxidants en el te verd tenen propietats antiinflamatòries a través de la inhibició de la Cox-2 i TNFa. Principis actius inhibint la prostaglandina E2 i Cox-2 i la quercetina inhibeix l'activitat de promoció de la inflamació "molècules d'adhesió". És probable que la llavor de Pycnogenol, raïm i altres flavonoides extreure treball a través de mecanismes similars.
L'herba gingebre popular conté més de 500 compostos diferents, molts dels quals tenen propietats antiinflamatòries. La supressió de la inflamació s'atribueix a la supressió de citocines proinflamatòries i quimiocines produïda per synoviocytes, condròcits i leucòcits. Gingebre Suprimeix la síntesi de prostaglandines inhibint la ciclooxigenasa-1 i la ciclooxigenasa-2. Un extracte de gingebre (EV.Ext.77) deriva Zingiber i Alpina galanga inhibir la inducció de diversos gens implicats en la resposta inflamatòria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada